De bandleden


      Evert             Berry

      Henk             Henk

      Sander          Arno

      Bert              Bjorn

      Marcel            Maria
Marcel Leijser

Als entertainer uit Bemmel heb ik altijd al solo gezongen en reeds meerdere talentenjachten gewonnen. Op het podium voel ik me als een vis in het water.

Een lange tijd speelde en zong ik in de Nijmeegse top - 40 - band Time Out. Met deze groep, onder de tijdelijke naam Gompie, hadden we een echte nationale hit met onze versie van "Living next door to Alice".
Peter Koelewijn gebruikte onze groep als begeleidingsband en wij zongen;
" Who the fuck is Alice. ..!!" In de clip ( zie You Tube ) zie je mij verliefd de naam van Alice in een boom kerven ..... Het leverde zelfs luxe optredens in Duitsland op !

Later kwam ik bij Bert, de huidige bassist van Van Gennep, in een swingende Soul Cover band terecht met de naam; No Sweat. Dit heeft ook een vijftal jaren geduurd, waarna de solocarrière weer de meeste aandacht kreeg.

Ik ben redelijk actief in het verenigingsleven, en mag vaak opdraven als spreekstalmeester of presentator bij diverse evenementen. O.a. ben ik president van Carnavalsvereniging " De Blauwe Pony " waar we pas mijn
11-jarig jubileum hebben gevierd.

Nu bij Van Gennep mag ik naast Maria zingen en dat bevalt me prima! Samen proberen we er altijd een flink feest van te maken. Bij een paar nummers mag ik ook lekker de gitaar er bij pakken.

Verdere hobby's; kaarten en de achtertuin.