De bandleden


      Evert             Berry

      Henk             Henk

      Sander          Arno

      Bert              Bjorn

      Marcel            Maria
Henk Pouwels

Op 10-jarige leeftijd ben ik begonnen met het spelen van trompet en heb jarenlang bij Fanfare Eendracht en “De vrolijke Grensmuzikanten” in Siebengewald gespeeld.

Op 15-jarige leeftijd heb ik samen met een tweetal vrienden een bandje opgericht. Aangezien we een gitarist miste ben ik gitaarles gaan nemen en na flink oefenen kreeg ik ook dit instrument onder controle. Langzamerhand groeide “Sandwich” uit tot een bandje dat op vele bruiloften & partijtjes in de wijde omtrek gespeeld heeft. Na dit vijftien jaar gedaan te hebben hadden we inmiddels alledrie een gezin en een baan en daar ging zoveel “vrije tijd” in zitten dat we besloten om te stoppen.

In de daaropvolgende jaren besloot ik om iets nieuws te gaan doen op muzikaal gebied en ben toen toetsen gaan spelen bij de “Music Friends” een blaasorkest met muziek in James Last stijl. Aangezien de voorliefde voor de trombone begon toe te nemen ben ik gaan “schuiven” bij de Joeks of Hazzard alwaar ik de joekskapel muzikaal begeleid door het uitschrijven van de arrangementen.

Toen Evert mij belde of ik interesse had om bij Van Gennep te komen spelen hoefde ik niet lang na te denken. Ik was wel toe aan een nieuwe muzikale uitdaging.