De bandleden


      Evert             Berry

      Henk             Henk

      Sander          Arno

      Bert              Bjorn

      Marcel            Maria
Henk Hendrix

Mijn muzikale carriere is zoals veel blowers begonnen bij de plaatselijke harmonie. Op mijn 16e jaar werd ik muzikaal ontgroend in de GC-selection, een James Last orkest.

Voor ik het in de gaten had liep mijn hobby volledig uit de hand. Ik speelde in die periode bij de Harmonie, GC- selection, Cabanda (amusementsorkest in de regio Venlo), verder in de begeleidingsband van een jongerenkoor en als stand-in bij de toentertijd vermaarde BBBB Band (blues).

Dit alles bleef niet zonder gevolgen, want mijn MTS-studie liep averij op waardoor ik gedoubleerd ben in het examenjaar. Maar soms moet je prioriteiten stellen en ik moest mijn saxofoonspel ontwikkelen en maar goed ook. Na mijn MTS-opleiding werd ik ingelijfd onder de wapenen, alwaar ik met de baritonsax het land verdedigd heb in de Geniekapel. Wat een mooie tijd!!

Na deze tijd ben ik een eigen amusementsorkest "Joy" gestart, met o.a. Van Gennep - toetsenman Arno, waarmee ik zo'n tien jaar door de regio heb getoerd. Toen werd het tijd voor recepties en diner dansants met mijn salonorkest "Pappillon", zes jaar jazzstandards en evergreens. Bij de band Heart of Stone vond ik een nieuwe uitdaging met Rolling Stones - covers. Hier speel ik o.a. met Van Gennep - gitarist Sander.

En nu natuurlijk ook in onze vette blazerssectie bij Van Gennep,
altijd FEEST als we spelen !!