De bandleden


      Evert             Berry

      Henk             Henk

      Sander          Arno

      Bert              Bjorn

      Marcel            Maria
Evert Weijers

In de vierde klas lagere school begonnen met trompet bij de plaatselijke harmonie, nadat ik na drie blokfluitlessen gillend van de muziekschool ben weggevlucht. In mijn vroege tienerjaren van alles gedaan, van combo´s bij het jongerenkoor tot tirolermuziek compleet met hoedje en een veer erop!

Zo rond mijn 15 de in aanraking gekomen met bigband “Wim Maas”, hetgeen me deed besluiten trompet te gaan studeren in Maastricht. Na een klein jaar was ik eruit, letterlijk en figuurlijk. Het ging wel goed maar de hobby begon eraf te raken voor mij.

In de jaren die volgden deel uitgemaakt van Bigband Excel waar ik met veel plezier gespeeld heb.

Zo rond mijn 35ste terecht gekomen bij FUNKY XL , een funk & soul band waar we menig plein, feest of evenement mee op de kop hebben gezet, geweldige tijd gehad.

Altijd bezig geweest met korte projecten tussendoor in diverse settings en daar kwam ik vaak Berry, Arno en Henk tegen. Iedere keer leuk en leerzaam om mee te spelen en na afloop van zo’n tijdelijke samenwerking werd er aan de bar tot in de vroege uurtjes “geëvalueerd”. Conlusie:” Eigenlijk zouden we zelf eens iets moeten beginnen”

In oktober 2008 hebben we het initiatief genomen om een band neer te gaan zetten , uiteraard met o.a. een vette blazerssectie. Doelstelling: Herkenbare alltime hits waarbij niemand stil kan staan, ervaren muzikanten die met plezier en passie staan te spelen. En dat is gelukt! Voor mij is iedere keer als we spelen een feest. Het evalueren in de plaatselijke kroeg blijft!