De bandleden


      Evert             Berry

      Henk             Henk

      Sander          Arno

      Bert              Bjorn

      Marcel            Maria
Bert Derksen

Mijn muzikale achtergrond is uitgebreid: thuis werd James Last en George Baker gedraaid ( waar hele leuke baspartijen in zaten!) toen begonnen met blokfluiten op de middelbare school en ge´nspireerd door klasgenoten die al in een bandje zaten.

Allereerst een popgroep opgericht en op schoolfeesten gespeeld, daarna kwam de top 40, de soul met blazers, de Big Band Bemmel, waar ik nu al 20 jaar in speel, een jazzcombootje met nette kostuums, tussendoor een paar jaar in een podiumband bij Carnavalszittingen en jarenlang een bluesband in Arnhem, daarna de blues in Beneden-Leeuwen en nu de Double Cross Blues Band in Bemmel.

Omdat het prachtig is om op feesten te spelen met de power van een echte blazerssectie, ben ik ook enthousiast ingestapt bij Van Gennep, een gezellige groep met niveau, want we streven wel naar kwaliteit!

Mijn favoriete bas is mijn Fender Jazz Bass uit 1977, om die te versterken gebruik ik een Eden basversterker, met een FMC luidsprekerbox van Duitse makelij. Deze kast combineert twee 12 inch speakers met een acht inch speaker, een vrij unieke combinatie. En in mijn geval, voor alle stijlen geschikt Ik woon in Bemmel en kom uit de Achterhoek, met een heuse Carnavalsachtergrond.

Mijn favoriete muziek is uiteraard ook divers, een willekeurige opsomming; Alicia Keys, Fats Domino, Beatles, Toto, Phil Collins, Barrelhouse, Joss Stone, David Bowie, Prince, Level 42, Luther Allison, Stevie Ray Vaughan en de gouwe ouwe disco- en soulnummers.