De bandleden


      Evert             Berry

      Henk             Henk

      Sander          Arno

      Bert              Bjorn

      Marcel            Maria
Berry Driessen

Als 14 jarige ben ik begonnen met het volgen van muzieklessen voor koper-blaasinstrument. Aanvankelijk gestart op hoorn ben ik na het behalen van de vereiste diploma’s lid geworden van de plaatselijke muziekvereniging. Hier speelde ik enkele jaren tuba, totdat ik door het regionaal bekende all-round orkest ‘Phoenix’ gevraagd werd als trompettist.

Binnen enkele maanden lukte het mij om over te stappen naar trompet, ondanks de behoorlijk andere fysieke vereisten voor dit instrument. Maar de muzikale weg die ik op dat moment insloeg gaf zoveel voldoening dat het geen moeite kostte om hard te werken aan deze overstap.

Met Phoenix -een uit 14 personen bestaand top 1000 orkest- heb ik ruim 15 jaar opgetreden op allerlei veelal grotere evenementen in Nederland en Duitsland. Prachtige tijd met veel voldoening en veel plezier met de bandleden onderling maar ook met de vele optredens.

Vervolgens heeft mijn trompet een tijdje rust gehad, omdat ik druk was met allerlei andere zaken om na 5 jaar (!) te ontdekken dat ik toe was aan een nieuwe muzikale uitdaging.

Via enkele ‘muziekprojecten’ ontmoette ik Evert - huidig collega trompettist bij Van Gennep - en zo kwam van het een het ander…….