De bandleden


      Evert             Berry

      Henk             Henk

      Sander          Arno

      Bert              Bjorn

      Marcel            Maria
VAN GENNEP

In het najaar van 2008 kwam het initiatief voor een nieuwe band van de heren Evert, Berry, Arno en Henk. Deze ervaren muzikanten hadden elkaar in de jaren daarvoor al vaak ontmoet en samen muziek gemaakt in zeer diverse gezelschappen. Dat muziek maken een groot feest kan zijn, hadden ze zelf ervaren en om samen iets nieuws te beginnen, met een kwalitatief, maar zeker een vrolijk karakter kon dan ook niet lang meer uitblijven.

Er werden meer muzikanten gezocht en gevonden, bijna allen uit de directe regio. De doelstelling was vooral herkenbare hits te spelen, waarbij niemand stil kan blijven staan en waarbij de muzikanten zelf met plezier en passie staan te spelen. Dat dit gelukt is, blijkt tijdens de optredens, waarbij we zelf de grootste schik hebben en het publiek steeds aangenaam verrast wordt door de originele repertoirekeus.

We spelen de grote hits van minder bekende artiesten , maar zeker zo feestelijke nummers van de grote artiesten. Door de vette, strakke blazerssectie en de samenzang van Marcel en Maria krijgt elk nummer een aantrekkelijk Van - Gennep - sausje. We worden dan ook zeer gewaardeerd door de organisatoren van festivals en grotere feesten, maar kunnen zeker ook in kleinere zalen en andere gelegenheden onze swingende draai aan uw feest geven.

Omdat we kwaliteit willen leveren hebben we hoge eisen gesteld aan onze presentatie qua licht en geluid. We werken dan ook vrijwel altijd met onze vaste geluidsman, die ons een professionele kwaliteit garandeert. Ook dit aspect draagt bij aan een onvergetelijk evenement of feest.